Mijn favorieten

Suzanne de Rooy

Suzanne de Rooy is sinds 1992 werkzaam in de makelaardij. Na jaren als makelaar/taxateur actief te zijn geweest bij gerenommeerde makelaarskantoren met meerdere vestigingen in de regio "De Langstraat', heeft zij zich in 2010 gespecialiseerd in het verrichten van taxaties. Het taxeren van onroerende zaken is werk voor een specialist. Suzanne de Rooy kan u met haar kennis en ervaring dan ook voorzien van een betrouwbare en gefundeerde taxatie voor zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed. Eind 2013 heeft zij haar werkzaamheden uitgebreid met de aan- en verkoop van woningen en bedrijfsmatig vastgoed en is u hier graag mee van dienst.
 

Stichting Vastgoedcert
 

Als Register Makelaar en Register Taxateur is Suzanne de Rooy ingeschreven bij Stichting Vastgoedcert in de kamer Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en WOZ.  Dit is een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid. Het Vastgoedcert keurmerk is voor u als klant de aanduiding dat u op deskundigheid en vakbekwaamheid kunt vertrouwen.
 

NWWI taxaties
 

De Rooy Vastgoed is aangesloten bij het NWWI. Het NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Tevens is het NWWI hét keurmerk voor woningtaxaties. Bij het NWWI zijn alleen taxateurs aangesloten, die aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen. Deze aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert het NWWI dan ook objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Een taxatierapport met het NWWI keurmerk wordt door alle geldverstrekkers en stichting Waarborgfonds Eigen Woningen geaccepteerd (NHG).
 

NVM
 

Suzanne de Rooy is lid van de NVM: hét kwaliteitskeurmerk voor Makelaars en Taxateurs. Voor u als (mogelijke) opdrachtgever is het derhalve van groot belang dat u zaken doet met degene die u het beste van dienst kan zijn en bovendien woonachtig is in uw omgeving. Iemand die voldoet aan uw eisen, uw verwachtingen en uw wensen! Bovenal is het van belang dat uw belangen optimaal worden behartigd.