Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
New Korvel in Tilburg 5025 JH

New Korvel

5025 JH Tilburg
Koopsom € 275.000,- v.o.n.
06-26979723

Kenmerken

Soort object Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

NEW KORVEL
In het centrum van Tilburg worden 6 moderne split level woningen gerealiseerd, genaamd 'New Korvel". De woningen komen aan de Korvelseweg en de Trouwlaan. het worden comfortabele, eigentijdse woningen met een eigen parkeerplaats, berging en een ruim terras. Door de gehele...
Lees meer

Omschrijving

NEW KORVEL
In het centrum van Tilburg worden 6 moderne split level woningen gerealiseerd, genaamd 'New Korvel". De woningen komen aan de Korvelseweg en de Trouwlaan. het worden comfortabele, eigentijdse woningen met een eigen parkeerplaats, berging en een ruim terras. Door de gehele transformatie van deze omgeving ontstaat er een prachtig nieuw woongebied, een fantastische nieuwe plek om te wonen.
De New Korvel woningen worden unieke split level woningen met een eigen berging, parkeerplaats en ruim gezamenlijk terras met veel zonuren.

Tilburg, een eigenwijze stad.
Tilburg moet je beleven. Iedere dag opnieuw. Tilburg zindert namelijk van de creativiteit. Elke straat toont steeds weer een ander gezicht. het is een stad van moderne architectuur, maar ook van talloze monumenten die herinneren aan het bloeiende textielverleden.
Geniet van Piushaven met de restaurantjes en terrassen op de kade. Of zoek de gezelligheid op in een van de stadsparken. In de binnenstad zelf kun je op een eindeloze ontdekkingstocht langs verrassende winkeltjes in sfeervolle straatjes. Om daarna te gaan borrelen of tafelen in een van de vele bijzondere restaurantjes of cafés die de stad rijk is.
In Tilburg kun je genieten van de vele voorzieningen op het gebied van kunst, cultuur en vrije tijd. Je vindt er uitstekende podia voor toneel, klassieke en eigentijdse muziek. Maar ook een veelheid aan musea, bioscopen, cafés, restaurants en winkels. De talloze evenementen als de Tilburgse kermis, Tilburg Ten Miles en Tilburg Culinair zorgen voor een levendige sfeer. Kortom Tilburg is een stad om je in thuis te voelen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 275.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Bouwvorm Bestaande bouw Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Overig Permanente bewoning Ja Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.